Moderne faciliteiten

Helemaal van nu

Het nieuwe zwembad is helemaal van nu! Een modern staaltje architectuur met veel natuurlijk hout en glas. De ruimtes zijn open en licht en om het jou zo comfortabel mogelijk te maken zijn alle faciliteiten in het gebouw aanwezig, zoals gratis kluisjes, Wifi en een compleet restaurant. Terwijl je een kop koffie drinkt in het horecagedeelte heb je door de grote ramen goed zicht op alles wat er in het zwembad gebeurt.

Doelgroepenbad

Het doelgroepenbad is 9 x 15 meter groot en heeft een volledig beweegbare bodem. De temperatuur van het water is warmer dan 30 graden en is dus heerlijk aangenaam. Dit maakt het bad heel geschikt voor baby’s, kleine kinderen, ouderen en mensen met een beperking.

Wedstrijdbad

Dit bad is specifiek bedoeld voor het zwemmen van banen, voor zwemlessen en voor zwem- en waterpolowedstrijden. Het heeft de voorgeschreven afmetingen van 15 x 25 meter en een waterdiepte van 2 meter. De watertemperatuur bedraagt 27 graden.

Peuterbad

Kleine waterratjes hebben hier een eigen speelhoek met glijbaantjes, spuitbeestjes en wateremmers. Het is een veilige plek waar je je kleintje op een speelse manier vast aan het water kunt laten wennen onder jouw toeziend oog.

Sporthoreca

Als je moet wachten tijdens de zwemles van je kind kun je ondertussen genieten van een kop koffie in het horecagedeelte. En ook wanneer je zelf sportief bezig bent geweest is het gezellig om hier na die tijd even wat te eten of te drinken samen.

Stoomcabine

In de stoomcabine kom je helemaal tot rust en doe je nieuwe energie op. De heerlijke stoomdampen openen je luchtwegen terwijl de tropische temperatuur een weldaad is voor je lichaam. Hierna voel je je als herboren.

Lockers

Tijdens het zwemmen kun je je kleding en persoonlijke eigendommen bewaren in een locker. Deze is te bedienen met het polsbandje waarmee je ook naar binnen bent gekomen. Zo voorkomen we dat er kleding achterblijft in de kleedruimtes en weet je zeker dat je spullen veilig opgeborgen zijn.

Verhuur

Het zwembad en de vergaderruimte kunnen ook afgehuurd worden voor diverse doeleinden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op