Waarmee kunnen wij je helpen?

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons vooral weten! Voor je contact met ons opneemt, is het een goed idee om even door de veelgestelde vragen heen te bladeren. Wellicht staat het antwoord waarmee je geholpen bent hier al tussen.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de openingstijden van het zwembad?

Bekijk de openingstijden hier.

Op welke tijden kan ik banen zwemmen?

Bekijk de tijden hier.

Wat kost een abonnement of een 10-badenkaart?

De prijzen vind je in ons tariefoverzicht.

Hoe kan ik een abonnement kopen/verlengen?

Dit kan online via de webshop of aan de kassa van het zwembad.

Wanneer gaat mijn abonnement in?

Je abonnement gaat in op de dag van aanschaf.

Hoe geef ik mijn kind op voor zwemles?

Dit is mogelijk aan de kassa van het zwembad of via deze link.

Hoe lang is de wachtlijst voor zwemles?

We streven ernaar om de wachttijd zo kort mogelijk te houden. Naar verwachting bedraagt deze ongeveer een half jaar. Dit is afhankelijk van de doorstroming van de huidige zwemleskinderen en van het aantal aanmeldingen op de wachtlijst.

Hoe volg ik de zwemlesvorderingen van mijn kind?

Via het leerlingvolgsysteem kun je de vorderingen van je kind volgen. Houd er rekening mee dat je kind iedere les meer leert, maar dat dit niet altijd zichtbaar is in het leerlingvolgsysteem.

Mag ik bij de zwemles zijn?

Gedurende het jaar zijn er een aantal kijkzwemlessen. Je kunt dan aan de rand van het zwembad het laatste deel van de les bijwonen. Er is dan ook de mogelijkheid om vragen te stellen.

Hoe lang duurt het voordat mijn kind een zwemdiploma heeft?

Deze vraag is moeilijk te beantwoorden aangezien ieder kind zich ontwikkelt op zijn of haar eigen tempo. Het behalen van een zwemdiploma is afhankelijk van leeftijd, motorische ontwikkeling en of een kind vertrouwen heeft in zichzelf en de zwemonderwijzer.

Mijn kinderen gaan zwemmen, ik wil als ouder mee, maar ik ga niet zwemmen. Mag ik in gewone kleding aan het bad zitten?

In verband met de veiligheid is het niet toegestaan om in gewone kleding in de zwemzaal aanwezig te zijn. Het is te warm voor gewone kleding en je moet in staat zijn het water in te gaan als de situatie daarom vraagt.
Het is wel mogelijk om plaats te nemen in het horecagedeelte terwijl je kind (in bezit van zwemdiploma’s) aan het zwemmen is.